About

Apa sing Nggawe Fred Astaire Dance Studios Khusus?

Saka pandhuan nari panganten, hobi utawa cara anyar kanggo sesambungan karo pasangan sampeyan, ningkatake urip sosial, kesehatan fisik lan emosi, utawa njupuk katrampilan nari sampeyan menyang level sabanjure, nari karo Fred Astaire Dance Studios bakal ngasilake sinau luwih cepet, level sing luwih dhuwur prestasi - lan akeh eseman. Dadi, kenapa sampeyan kudu milih Fred Astaire Dance Studios?

Amarga swasana sing apik, anget lan inspirasi nunggu sampeyan ing saben Studio Tari Fred Astaire!
Apa sing dicritakake dening klien yen dheweke wis pisanan mlebu - energi sing ramah, lan rasa "komunitas FADS" sing nyenengake, 100% non-pertimbangan, lan seneng tenan! Semangat kanggo mbantu ngasilake urip - kanthi fisik, mental, emosional lan sosial - liwat kekuwatan nari sing positif.

Amarga piwulang joget ballroom kudu FUN!

Filosofi pengajaran ing saben studio Tari Fred Astaire iku gampang lan gampang: sinau babagan nari ballroom mesthi nyenengake! Kita kerja bareng para siswa kabeh umur lan kabisan, lan swasana sing ramah lan inspirasi bakal mbantu lelungan nari ballroom sampeyan dadi kasunyatan. Ana ewonan alesan kenapa wong miwiti pelajaran nari - lan yen wis nate nuduhake sampeyan yen bisa nari ballroom, kita ngerti sampeyan bakal terus bali!

Amarga tari ballroom duwe akeh mupangat!
Nari Ballroom minangka kombinasi kegiatan fisik, interaksi sosial, lan stimulasi mental sing sampurna - lan bisa ngasilake sampeyan. Iki olahraga sing apik; wis nyathet keuntungan kesehatan fisik lan mental; bisa nambah urip sosial lan percaya dhiri; nyuda stres lan depresi; promosi santai; minangka outlet sing apik kanggo ekspresi diri lan kreativitas; lan iku FUN !! Kanthi kabeh alasan iki kanggo miwiti nari - kita nantang sampeyan nemokake alasan sing apik ORA.

Amarga kurikulum joget ballroom kita mbantu sampeyan sinau kanthi luwih cepet, lan entuk luwih akeh!
Program Fred Astaire Dance Studios sing wis kabukten minangka Piwulang Pribadi, Piwulang Kelompok lan Pihak Praktek nggawe manawa sampeyan sinau sabisane, kanthi wektu paling sithik, kanthi retensi paling akeh, lan paling FUN. Nyatane, sampeyan bakal bisa nari kanthi manteb ing pungkasan pelajaran kaping pisanan! Repertoar kita nyakup macem-macem tarian ballroom - gaya Amerika, Latin, Internasional, Gaya Ballroom, uga tarian Seni Pameran lan Teater, kanggo para penari sosial lan kompetitif.

Amarga Instruktur Tari profesional sing duwe bakat!
Instruktur Studio Jogèd Fred Astaire minangka pandhidhik jogèd sing waspada saka saindenging jagad, lan seneng banget karo apa sing ditindakake. Akeh sing duwe gelar Seni Rupa lan dadi penari profesional sing menang saingan. Instruktur Tari Kita kabeh ngrampungake kerja keras sing dibutuhake supaya bisa disertifikasi ing Kurikulum Fred Astaire - sing nyedhiyakake pamblokiran joget mitra kanthi cara sing sejatine bisa dingerteni wong. Kurikulum nari, ditambah karo rasa welas asih, tenaga lan kabecikan Instruktur bakal mbantu sampeyan entuk paling entuk manfaat saka pelajaran nari.

Amarga acara & kompetisi joget ballroom sing apik!
Fred Astaire Dance Studios nawakake macem-macem acara lokal sing nyenengake supaya pengalaman nari sampeyan bisa nyenengake lan menehi hadiah. Pesta Tamu, Pameran, Lampu Sorot, Acara Outreach Komunitas, Sesi Pelatihan khusus lan Outing Grup ing njaba situs nyengkuyung interaksi sosial lan mbantu sampeyan ngetrapake apa sing sampeyan sinau. Lan Lomba Tari Pro-Am, Profesional lan Internasional lan Internasional kanthi branded menehi kesempatan inspirasi kanggo bersaing, lelungan lan ngasah katrampilan nari ing lingkungan sing ndhukung lan nyenengake.

Amarga Penawaran Intro sing ngirit dhuwit!
Manfaatake tawaran pambuka khusus kanggo siswa anyar, lan tindakake langkah pertama kanggo sadhar target tari ballroom sampeyan. Cukup kirim Formulir Informasi ing situs web iki, lan kita bakal bisa ngubungi rincian babagan pilihan program lan diskon khusus mung kanggo siswa anyar (yaiku manawa supaya sampeyan nari!). Mungkasi lan nuduhake target nari karo kita, lan kita bakal mbantu sampeyan tekan kana!

Muga-muga bisa enggal ketemu ing lantai Karawitan.

Waca liyane +