Tenang Jitters Dance Wedding Kanthi Gerakan Spotlight-pantes

Pesta pernikahan sampeyan minangka dina sing sampeyan pengen ngeling-eling nganti suwene urip sampeyan, nanging yen ana kesalahan, bisa gampang ngrampungake dina gedhe sampeyan. Coba dijupuk saka wong sing wis ana ing kana pirang-pirang pasangan - pesta pernikahan sampeyan dudu masalah sing sampeyan karepake. Nanging akeh wong sing uga ora ngerti yen dheweke nggawe kesalahan nalika nyiapake salah sawijining wayah paling gedhe: tari pesta. Ing ngisor iki minangka tips babagan apa sing kudu ditindakake lan apa sing ora kudu ditindakake nalika ngrancang nari pertama. Kiat ahli kasebut dingerteni saka pirang-pirang taun mulang para pasangan kanggo nari, koreografer rutinitas sing apik banget lan nonton kanthi bangga nalika pasangan penganten anyar nggawe kanca lan kulawarga ing lantai nari.

Gawe Tanggal Wengi!

 

“Tips paling apik yaiku nggunakake pelajaran minangka wengi tanggal supaya ora adoh saka stres nalika ngrencanakake manten. Siji-sijine perkara sing sampeyan lakoni yaiku sing nyenengake lan nguatake ikatan sampeyan! Aku nganggep kesalahan sing paling gedhe sing sampeyan lakoni yaiku olahraga nari sing pertama. Luwih becik sampeyan sinau nari kaping pisanan ditambah karo sawetara tarian sosial populer liyane sing populer supaya sampeyan bisa mlaku-mlaku sewengi nutug ing dina khusus sampeyan! ” - Ria Desoto, Studio Tari Fred Astaire Long Grove

Rencana ahead!

"Wektu paling apik kanggo miwiti yaiku nem wulan ngarep. Ati-ati nalika sampeyan milih lagu, lan priksa manawa iki istimewa kanggo sampeyan lan ora populer ing wektu kasebut. Yen sampeyan duwe wektu kanggo ngrencanakake, asring nyenengake pesta pernikahan sampeyan dadi bagean saka nari, luwih-luwih amarga sampeyan bisa entuk kelas gratis kanthi nggawa kanca ing pelajaran.

Apa sing ora kudu ditindakake, yen sampeyan duwe sepatu khusus, aja nganti acara sing nyata nari nalika pisanan - BLISTERS! Goleki sepatu nari putih kanggo dheweke lan sepatu kulit paten - dheweke luwih kepenak banjur sepatu pengantin lan sampeyan bisa nyandhang sawise dina gedhe. Lan iki sampeyan bisa uga ora ngerteni nganti telat banget: Aja nari kaping pisanan sajrone nedha bengi! Ora nyenengake yen ndeleng tamu sing lagi pasuryan nalika nari dhisik. ” - Clemens Lengenfelder, Studio Tari Fred Astaire West Hartford

Tansah Pikiran Open

 

Siswa kudu ati-ati lan fleksibel. Elinga, pesta kasebut minangka wektu kanggo seneng-seneng, mula ngilangi stres micromanaging saben rincian. Pilih musik sing bakal digawe kanggo nomer sing luwih berkesan lan dinamis, bisa uga nggabungake loro utawa telung lagu sing beda-beda. Siswa kudu nyoba ora rumangsa eling banget. Cukup golek lan seneng-seneng sanajan sampeyan rumangsa kikuk. Lan pungkasane, struktur koreografi supaya ana wiwitan, tengah lan pungkasan sing apik. - Profesional ing Studio Tari Fred Astaire Pantai Redondo

Pernikahan sampeyan minangka dina sing paling penting ing urip sampeyan. Apa sampeyan ora pengin nuduhake wektu khusus ing lantai tari karo pasangan sampeyan sing anyar? Kanggo tips liyane, lan informasi babagan pelajaran pribadi lan klompok, hubungi studio tari Fred Astaire lokal!