Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Syarat lan Ketentuan Penggunaan

1. Sarat

Kanthi ngakses situs web iki, sampeyan sarujuk bakal diwatesi dening Situs web Syarat lan Ketentuan Panganggo iki, kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kanggo tumindak apa wae hukum lokal sing ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing ana ing situs web iki dilindhungi dening hukum hak cipta lan tandha dagang sing ditrapake.

2. Gunakake Lisensi

  1. Idin diwenehake kanggo ndownload sakdurunge salinan salinan bahan (informasi utawa piranti lunak) ing situs web Fred Astaire Dance Studios, Inc. kanggo ndeleng pribadi lan non-komersial. Iki minangka lisensi, dudu transfer judhul, lan miturut lisensi iki sampeyan ora bisa:
    1. ngowahi utawa nyalin materi;
    2. nggunakake bahan kanggo maksud apa waé komersial, utawa kanggo tampilan umum (komersial utawa non-komersial);
    3. nyoba decompile utawa mbalikke insinyur piranti lunak apa wae sing ana ing situs web Fred Astaire Dance Studios, Inc.
    4. nyopot hak cipta utawa notasi tertutup liya saka bahan; utawa
    5. nransfer bahan menyang wong liya utawa "mirsani" bahan ing server liyane.
  2. Lisensi iki bakal mandheg kanthi otomatis yen sampeyan nglanggar watesan kasebut lan bisa uga dipungkasi dening Fred Astaire Dance Studios, Inc kapan wae. Sawise mungkasi tampilan bahan kasebut utawa nalika mungkasi lisensi iki, sampeyan kudu ngrusak materi sing didownload ing format elektronik utawa dicetak.

3. Penafian

  1. Materi ing situs web Fred Astaire Dance Studios, Inc. kasedhiya "kaya". Fred Astaire Dance Studios, Inc ora menehi jaminan, ditulis utawa ora disengaja, lan kanthi iki mbantah lan neges kabeh jaminan liyane, kalebu tanpa watesan, jaminan utawa kondisi dagang, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa ora nglanggar kekayaan intelektual utawa pelanggaran liyane saka hak-hak. Salajengipun, Fred Astaire Dance Studios, Inc ora njamin utawa menehi representasi babagan akurasi, asil asil, utawa reliabilitas panggunaan bahan ing situs web Internet utawa sing gegandhengan karo bahan kasebut utawa ing situs apa wae sing ana gandhengane karo situs iki.

4. Watesan

Fred Astaire Dance Studios, Inc. utawa pemasok ora ana sing tanggung jawab kanggo ngrusak (kalebu, tanpa watesan, ganti rugi amarga kelangan data utawa bathi, utawa amarga gangguan bisnis) amarga ora nggunakake utawa ora bisa nggunakake bahan kasebut. ing Fred Astaire Dance Studios, situs Internet Inc., sanajan Fred Astaire Dance Studios, Inc utawa Fred Astaire Dance Studios, perwakilan resmi Inc wis dikabari kanthi lisan utawa nulis kemungkinan ana kerusakan kasebut. Amarga sawetara yuridiksi ora ngidini watesan jaminan sing diwenehake, utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insiden, watesan kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

5. Révisi lan Errata

Materi sing ditampilake ing situs web Fred Astaire Dance Studios, Inc. bisa uga kalebu kesalahan teknis, tipografi, utawa fotografi. Fred Astaire Dance Studios, Inc ora njamin manawa ana bahan ing situs web sing akurat, lengkap, utawa saiki. Fred Astaire Dance Studios, Inc bisa uga nggawe pangowahan kanggo bahan sing ana ing situs web kapan wae tanpa ana kabar. Fred Astaire Dance Studios, Inc ora nggawe komitmen kanggo nganyari bahan kasebut.

6. Pranala

Fred Astaire Dance Studios, Inc durung mriksa kabeh situs sing ana gandhengane karo situs web Internet lan ora tanggung jawab kanggo konten situs sing gegandhengan. Gawan link apa wae ora ateges disetujoni dening Fred Astaire Dance Studios, Inc. Panganggone situs web apa wae sing ana gandhengane duwe risiko dhewe.

7. Katentuan Pangginaan Situs Situs

Fred Astaire Dance Studios, Inc bisa uga nyemak panggunaan situs web kasebut kapan wae tanpa ana kabar. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju bakal kaiket karo versi Sarat lan Ketentuan Penggunaan sing saiki.

8. Pamrentahan

Klaim apa wae sing ana gandhengane karo situs web Fred Astaire Dance Studios, Inc. bakal diatur karo undang-undang Negara Massachusetts tanpa preduli babagan konflik hukum.

Syarat lan Ketentuan Umum ditrapake kanggo Gunakake Situs Web.

Kebijakan Privasi

Privasi sampeyan penting banget kanggo kita. Mulane, kita wis ngembangake Kebijakan iki supaya sampeyan bisa ngerti cara kita ngumpulake, nggunakake, komunikasi lan nyampekno lan nggawe informasi pribadhi. Ing ngisor iki njlentrehake kebijakan privasi kita.

  • Sadurunge utawa ing wektu ngumpulake informasi pribadhi, kita bakal ngenali tujuan kanggo informasi sing dikumpulake.
  • Kita bakal ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi mung kanthi tujuan kanggo netepi tujuan sing kasebut dening kita lan kanggo tujuan sing kompatibel liyane, kajaba kita entuk idin saka wong sing disenengi utawa minangka dibutuhake dening hukum.
  • Kita mung bakal nyimpen informasi pribadhi anggere perlu kanggo pangujan tujuan kasebut.
  • Kita bakal ngumpulake informasi pribadhi kanthi cara sing sah lan adil, lan, manawa cocok, kanthi kawruh utawa idin saka wong sing nduweni.
  • Data pribadhi kudu cocog karo tujuan sing arep digunakake, lan, supaya bisa kanggo tujuan kasebut, kudu akurat, lengkap, lan anyar.
  • Kita bakal ngreksa informasi pribadhi kanthi pambegan-pembanding keamanan sing cukup kanggo nglawan mundhut utawa nyolong, uga akses, pambocoran, panyalihan, panggunaan, utawa modifikasi sing ora sah.
  • Kita bakal nggawe kasedhiya kanggo informasi pelanggan babagan kabijakan lan praktik kita sing ana hubungane karo manajemen informasi pribadhi.

We are committed to conducting our business in accordance with these principles in order to ensure that the confidentiality of personal information is protected and maintained.

Waca liyane +