Член на Советот за танцување

Изабела Левандовски

Изабела-Левандовски
 • Член на Меѓународниот совет за танц
 • Сопственик на студио
 • Со студио за танц Фред Астеир од 2014 година

БИО

Родена во Полска, Изабела започна да танцува на 10 -годишна возраст. Победничка на многу првенства во Полска во над 10 танцови дивизии, Изабела професионално танцуваше со својот партнер, Томас, и заедно го освоија полското национално првенство на меѓународен латински јазик. Во моментов живее во Лос Анџелес, Изабела се повлече од натпреварувачкото танцување, наместо да се фокусира на судење, настава и изведба.

ДОГОВОРИ

 • Национален професионален латински финалист на САД
 • Национален професионален шампион на Латинска емисија во танц на САД
 • Светски професионален латино шоу Танц финалист
 • Рајзинг Stвезди Професионален латински финалист на Блекпул
 • Охајо Ballвезда топка Меѓународен латино шоу Танц шампион

ПРИРОДНИ ИСКУСТВО

 • Американска мазна
 • Американски ритам
 • Меѓународна сала за балови
 • Кореографија
 • Театарска уметност
 • Меѓународен латински

Изабела Левандовски е дел од престижната Fred Astaire Dance Studios Меѓународен совет за танц, која ја надгледува обуката и сертификацијата на инструктори за танц, судии (професионални, аматери, про/ам) на настани за регионални, национални и меѓународни студии за танц Френд Астеир за танцување, активно ги тренира нашите студенти и инструктори на локации на танцово студио низ нашата мрежа и постојано прегледува нашата комерцијална програма за танц за да обезбедиме само најдобрите, најсовремени програми за нашите студенти. За повеќе информации за Меѓународниот совет за танц Фред Астеир или некој од неговите членови, ве молиме контактирајте не.

Прочитај повеќе +