3 arsye pse vallëzimi në sallon është aktiviteti perfekt për beqarët

Takimi me njerëz të rinj mund të jetë sfidues për dikë që jeton beqar. Nuk është sekret që, për të takuar njerëz të rinj, duhet ta vendosni veten atje, por mund të jetë pak frikësuese të provoni vetëm aktivitete të reja. Pra, kur vjen puna për të provuar dorën në mësimet e vallëzimit, çfarë duhet të bëjë një person i vetëm? Për fat të mirë, në Fred Astaire Dance Studios, instruktorët tanë punojnë shumë për të lehtësuar atë tension, kështu që çdokush mund të shijojë klasa vallëzimi në sallë, pavarësisht nga statusi i marrëdhënies së tyre. Ja pse individët dhe çiftet njësoj janë të mirëpritur në orët e ballkove. 

Ju nuk keni nevojë për një partner

Për t'u bashkuar me një klasë vallëzimi në sallë, mund të mendoni se një partner do të ishte një parakusht. Por do të gabonit! Instruktorët e vallëzimit në sallën e ballit në Studiot e Vallëzimit Fred Astaire kanë tendencë të përziejnë anëtarët e klasës së tyre në mënyrë që ata të mësojnë të kërcejnë me njerëz të ndryshëm. Një balerin i aftë i sallës mund të rregullojë vallëzimin e tyre në varësi të stilit të partnerit të tyre, kështu që partnerët tregtarë janë të zakonshëm në vallëzimin shoqëror. Ndërrimi i partnerëve gjithashtu mund t'ju ndihmojë të mësoni hapat dhe të përparoni në nivele më shpejt.

Ju do të bëni miq të rinj

Ndërrimi i partnerëve dhe mësimi me një grup njerëzish të rinj çon natyrshëm në miqësi të reja, të cilat mund të nënkuptojnë gjëra të mëdha për jetën shoqërore të një personi të vetëm. Mjedisi i ndërveprimit të lehtësuar bën diçka befasuese edhe për beqarët - për valltarët më të turpshëm në klasë, vallëzimi me disa partnerë të ndryshëm mund ta bëjë më të lehtë thyerjen e akullit me të tjerët. Gradualisht, ndryshimi i partnerëve shpesh mund të përmirësojë aftësitë shoqërore të dikujt dhe ta bëjë më të lehtë bisedën me njerëzit në rrethana të tjera. Natyrisht, ky rezultat mund të ketë një ndikim masiv në statusin e marrëdhënies së një personi të vetëm!

Mësimi mund t'ju pajisë për ngjarje shoqërore

Të mësosh të vallëzosh mirë mund të të bëjë yll të festave dhe ngjarjeve shoqërore që merr pjesë jashtë studios. Valltarët socialë janë shumë të kërkuar në ngjarje si dasma, topa dhe festa të tjera. Një aftësi si kjo është një thyerës i menjëhershëm i akullit dhe mund t'ju lejojë të argëtoheni shumë më tepër!

Beqarët nuk duhet të kenë frikë nga aktivitetet që bëhen në çifte! Vallëzimi në sallë është argëtues, emocionues dhe stimulues mendor, pavarësisht se kush është partneri juaj. Gjithashtu mund t'ju prezantojë me njerëz të rinj dhe një pasion të ri në të njëjtën kohë!