Si të: Vallëzoni sikur askush të mos shikojë

moda se si të kërcejë sikur askush nuk po shikonAutori dhe mësuesi, William W. Purkey, i dha një zë emocionues filozofisë që ne në Fred Astaire Dance Studios kemi jetuar që nga themelimi ynë në 1947:

"Duhet të kërcesh sikur askush të mos shikojë,
Duaj sikur nuk do të lëndohesh kurrë,
Këndo sikur askush nuk po dëgjon,
Dhe jetoni sikur të jetë parajsa në tokë. "

Ato tekste u shfaqën në një këngë të suksesshme të vitit 2006 dhe ato ende kanë jehonë. Fairlyshtë mjaft e thjeshtë. Merrni rreziqe, jini të guximshëm, tregoni besim, kënaquni çdo ditë. Por, më konkretisht, si vallëzoni sikur askush të mos shikojë? Si e zhvilloni atë pasion pa u shqetësuar se si mund të dukeni për të tjerët?

Ne kemi disa sugjerime. 

  1. Merrni klasa vallëzimi në Fred Astaire Dance Studios! Në atmosferën tonë të ngrohtë, të rehatshme dhe 100% jo-gjykuese, të gjithë ndihen sikur janë magjikë në dyshemenë e vallëzimit. Ne ofrojmë një atmosferë ushqyese dhe mësimore ku instruktorët tuaj të vallëzimit dhe studentët e tjerë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të kaloni çdo shqetësim fillestar.
  2. Kur instruktori juaj i vallëzimit ofron komente, merrni ato pozitivisht. Mësuesi juaj i vallëzimit nuk po kritikon atë që po bëni, thjesht ofron këshilla dhe udhëzime se si mund të përmirësoheni. Së shpejti do të shihni përmirësim, mbi të cilin do të ndërtoni me kënaqësi.
  3. Mësoni nga gabimet tuaja. Qoftë mësimet e vallëzimit apo ndonjë aftësi e re, kjo është mënyra se si ne përmirësohemi. Truku nuk është të lejoni që dyshimi për veten të zvarritet ose të lejoni që ndjenjat e sikletit t'ju kapërcejnë. Vallëzimi përfshin ndërtimin e kujtesës së muskujve dhe (ka përsëri atë fjalë) besim. Mos u shqetësoni për të bërë gabime. Konsideroni secilën një mundësi për t'u bërë më mirë.
  4. Merrni një video duke kërcyer. Mund ta rishikoni sa herë të doni, pastaj ta krahasoni më vonë me videon që keni marrë ndërsa keni vendosur në kohë për ta bërë veten një interpretues më të qetë dhe më të sigurt.
  5. Vazhdo të buzëqeshësh. Ju pëlqen të vallëzoni. Po rriteni gjithnjë e më shumë me rehati dhe besim me vallëzimet që mësoni. Partneri juaj i vallëzimit me siguri do ta vlerësojë atë ndjenjë të ndarjes në lumturinë tuaj dhe ju do të kënaqeni me atë shkëlqim të përbashkët.

Për më të mirët në klasat e vallëzimit për të rritur dhe më të mirët në mësimet e vallëzimit në sallën e ballove - nëse preferoni vallëzim salsa mësime ose a vals - zgjedhja e duhur është Fred Astaire Dance Studios! Ne do t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja të vallëzimit dhe do të dukeni dhe ndiheni më mirë ndërsa punoni për t'i arritur ato. Do të jeni më të sigurt, më të sigurt në vetvete dhe më të motivuar kur punoni me një nga instruktorët tanë, vallëzoni me miqtë e vjetër dhe të rinj dhe ripërcaktoni trupin tuaj me disa hapa të shpejtë.

Ejani të kërceni me ne në Fred Astaire Dance Studios. Ju mund të vallëzoni sikur askush të mos shikojë (sepse me të vërtetë, ata nuk janë).