Mirëseardhje ...

Për Fred Astaire Dance Studios - Rajoni i Kolorados!

Fred Astaire Dance Studios e kanë bërë Koloradon shtëpinë e tyre që nga viti 1997. Në momentin që futeni në cilindo nga studiot tona, do ta kuptoni shpejt pse jemi hapa mbi pjesën tjetër. Në cilindo nga vendet tona, të mësosh se si të vallëzosh është gjithmonë QUNNDRORE dhe E LIR! Në mësimin tuaj të parë, do të njiheni me metodën e mësimdhënies me shpejtësi të ndërlidhur Fred Astaire, duke ju prezantuar me vallëzimin bazë. Profesionistët tanë ekspertë synojnë të ndërtojnë KONFIDENC while ndërsa ju mësojnë në një mënyrë argëtuese, të lehtë dhe të relaksuar. Ne jemi krenarë për atmosferën e mirësisë, ngrohtësisë dhe argëtimit që ju pret në të gjitha vendet tona. Hyni brenda dhe zbuloni një energji dhe ndjenjë të "komunitetit FADS" që është mikpritës, 100% jo gjykues dhe vërtet i gëzueshëm!

Pra, nëse jeni këtu për të mësoni më shumë rreth fillimit të mësimeve të vallëzimit, sepse jeni të interesuar për bashkimi me ekipin tonë të instruktorëve të certifikuar të vallëzimit, ose dëshironi informacion rreth duke u bërë një franshizë e re në Rajonin e Kolorados... i mirëpritur! Ne jemi të kënaqur që keni zbuluar Fred Astaire Dance Studios dhe mezi presim të flasim me ju së shpejti.

 • Parker

  Parker

  11153 South Parker Road, Suite S
  Parker CO 80134
  303-237-3733

 • Westminster

  Westminster

  6995 Avenue 88th Avenue
  Westminster CO 80021
  303-429-3237