Anëtar i Këshillit të Vallëzimit

Jean L. Penatello

Anëtari i Bordit të Vallëzimit FADS Jean L. Penatello
 • Anëtar i Këshillit Ndërkombëtar të Vallëzimit
 • Provuesi Kombëtar
 • Aksionari i kompanisë
 • Drejtori i zonës
 • Drejtori i Vallëzimit të Zonës
 • Anëtar i Komitetit të Etikës
 • Me Fred Astaire Dance Studios që nga viti 1974

BIO

Jean është e njohur për njohuritë e saj në vallëzim, si dhe biznes. Ajo ka fituar njohjen si Trajnere dhe Provuese në të gjitha nivelet e certifikimeve për Stilet e Vallëzimit Amerikan, Ndërkombëtar dhe Ekspozitë. Jo vetëm që ajo është një Fred Astaire Dance Studios Co-Area Franchisor e New Jersey me Charles Penatello, ajo është gjithashtu një Anëtare e njohur e Shoqërisë Perandorake të Mësuesve të Vallëzimit, Gjykatëse Botërore dhe Kryetare e Gjyqtarëve për Organizatën Fred Astaire dhe Këshillin Kombëtar të Vallëzimit të Amerikës.

ARRITJET

 • Kampion Kombëtar FADS
 • Kampion i pamposhtur USDC Smooth and Rhythm
 • Kampion i pamposhtur i yllit të Ohio në Smooth & Rhythm
 • Kampion i pamposhtur i Shtetit të Virxhinias në Smooth & Rhythm
 • Kampion i pamposhtur La Classique në Smooth & Rhythm
 • Kampion i pamposhtur i Yllit Amerikan të Topit të Qetë dhe të Ritmit
 • Kampion i Padeshuar i Mesëm i SHBA në Smooth & Rhythm
 • Kampion i pamposhtur i Breakers në Florida në Smooth & Rhythm
 • Kampion i pamposhtur i kapitalit (Konkursi i Dagmar në atë kohë, me një emër tjetër) në Smooth & Rhythm

FUSHAT E EKSPERTIZËS

 • Smooth Amerikan
 • Ritmi Amerikan
 • Trajnim biznesi
 • Certifikimi profesional

Jean L. Penatello është pjesë e prestigjiozit Fred Astaire Dance Studios Këshilli Ndërkombëtar i Vallëzimit, e cila mbikëqyr trajnimin dhe certifikimin e Instruktorit të Vallëzimit, gjyqtarët (Profesionistë, Amatorë, Pro/Am) në ngjarjet e Konkursit Rajonal, Kombëtar dhe Ndërkombëtar Fred Astaire Dance Studio Dance, trajnon në mënyrë aktive Studentët dhe Instruktorët tanë në vendet e studimeve të vallëzimit në të gjithë rrjetin tonë, dhe rishikon vazhdimisht kurrikula jonë pronësore e vallëzimit për të siguruar vetëm programet më të mira, më të azhurnuara për Studentët tanë. Për më shumë informacion mbi Këshillin Ndërkombëtar të Vallëzimit Fred Astaire ose ndonjë prej anëtarëve të tij, ju lutemi na kontaktoni.

Lexo me shume +