Pesen Untung Ka Pasanggiri Siswa kami

 

KNIGHTtime ku Stephen Knight, Wakil Présidén FADS sareng Diréktur Tari Eksekutif

 

Nalika urang siap-siap pikeun Kompetisi Tari Nasional munggaran urang taun 2020, kuring hoyong nyandak kasempetan ieu kahoyong sadayana pesaing kami, boh amatir boh propésional - Good Luck! Sanaos disebat 'persaingan', kuring ngadorong anjeun pikeun nyobaan sareng nganggap éta langkung salaku pangalaman. Teu aya anu éléh dina salah sahiji acara Fred Astaire Dance Studios Nasional urang, ngan ukur anu meunang… upami anjeun ngagaduhan pola pikir anu leres.

Abdi hoyong anjeun émut kunaon anjeun ngamimitian pelajaran nari ti heula. Éta sanés janten pasanggiri, éta pikeun sadaya manpaat anu tiasa ditanggung ku menari dina kahirupan anjeun. Sareng sakumaha urang terang, manpaatna nuturkeun urang tina lantai dansa sareng kahirupan urang sadidinten ogé:

• Nari sareng bersaing tiasa ngajantenkeun anjeun kana jalma anu tiasa ngatasi dirina dina kaayaan naon waé kalayan gampang sareng pasangan anu mana waé.

• Nari mitra ngajarkeun anjeun komunikasi (boh verbal boh non verbal) nalika nuju, atanapi nuturkeun isyarat ti, pasangan menari anjeun. Nari ogé nyiptakeun rasa sosobatan, gawé babarengan sareng tujuan anu dibagikeun.

• Bersaing sareng penari tingkat keterampilan anu sami sareng anjeun bakal ngabantosan kamampuan nari anjeun sareng masihan anjeun rasa kareueus sareng kapercayaan anu luar biasa.

• Nari ngabantosan anjeun ngahontal tujuan kaséhatan - tina ngirangan beurat & ngagentos setrés dugi ka kabugaran kardio.

• Anjeun kéngingkeun kasempetan pikeun bersosialisasi sareng rerencangan lami, sareng milarian réréncangan énggal ti penjuru nagara.

• Anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun ngalaman tujuan anu pikaresepeun di sakumna nagara, sareng ngajantenkeun acara nari ieu liburan leres!

• Réréncangan sareng kulawarga wilujeng sumping kanggo ngabagi pangalaman sareng anjeun, sareng ngahibur nalika anjeun bersaing. Tamu tiasa mésér tikét Spectator pikeun sési Poé atanapi Atang khusus sateuacanna di studio anjeun atanapi di panto.

• Sareng hal anu dipikaresep kuring sadaya-waktos ngeunaan FADS Nationals nyaéta kakuatan keur narik ati! Teu aya kajadian anu sanés anu ngamungkinkeun urang dandan dina pangsaéna sareng nikmati hobi anu mangrupikeun puncak tina seni, olah raga, sareng sains - bari ngalakukeun naon anu urang paling resep, sareng anu NGANJUR !!!

Janten, nikmati tumpangan sareng sumping sadayana kauntungan anu ditawarkeun ku FADS National Dance Competitions, sareng anjeun leres-leres bakal janten juara!

Stephen Ksatria nyaéta Wakil Présidén & Sutradara Tari Eksekutif sareng Fred Astaire Dance Studios. Anjeunna ogé janten Pelatih Tari sareng Diréktur Waralaba Daérah kanggo Wilayah FADS Wisconsin. Jawara Nasional salami taun kalapa na, Stephen kasohor ku koreografi na, sareng nyiptakeun bagian ageung tina Fred Astaire Dance Studios Silver Silllus. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan anggota Déwan Tari Internasional Fred Astaire Dance Studios, ngahubungan kami. Sareng pikeun ngamimitian dina perjalanan nari anjeun, ngahubungi Fred Astaire Dance Studios ayeuna.