Jantenkeun Waktos Ngayunkeun Sakuliling Tangkal Natal

Ngadangu lagu Natal anu akrab nempatkeun cinyusu dina léngkah anjeun, sareng bulan Désémber moal sami tanpa nada anu kami anggo pikeun nandaan usum liburan.

Lagu-lagu Natal munggaran tiasa dilacak deui ka Roma dina abad kaopat. Carols Natal ngagabungkeun tulisan suci sareng musik pikeun ngarayakeun usumna. Kecap Carol asalna tina istilah Perancis kuno anu hartosna jinis jogét dina ring atanapi bunderan. Sejarawan yakin caroling asalna tina perayaan pra-Kristen di Festival Yule, nalika jalma-jalma kumpul nyanyi sareng jogét pikeun ngahargaan usum salju, numutkeun laporan ku BBC. Ku langkungna waktos, tradisi jogét kana lagu Natal ngirangan ngirangan, sareng tukang meriah ngadatangan panto-ka-panto nyanyi lagu Natal. Sababaraha lagu Natal anu pangpayunna, sapertos "O Come All Ye Faithful" sareng "Good King Wenceslas," masih ditembangkeun dugi ka ayeuna.

Salaku tambahan kana karesep tradisional, sapertos "Jingle Bells" sareng "Silent Night," penyanyi sareng penulis lagu modéren nambihan langkung seueur lagu kana daptar puter Natal urang unggal taun. Mariah Carey nembé ngadamel sajarah nalika carol taun 1994, "Sadayana Abdi Hayang Pikeun Natal Nyaéta Anjeun," paling luhur Billboard Hot 100 pikeun kahiji kalina. Lagu Natal terakhir anu nampi no. 1 tempat mangrupikeun "Lagu Chipmunk," dina 1958. Artis populér sapertos The Jonas Brothers, Taylor Swift jeung Alessia cara sadayana ngaluarkeun lagu Natal anyar taun ayeuna.

Studios Tari Fred Astaire nyaéta ngarayakeun usum Natal ku ngabantosan anjeun nyandak jogét deui kana tradisi caroling. Nganjang ka Fred Astaire Dance Studios lokal anjeun pikeun diajar kumaha cha-cha, ayun sareng jive kana sababaraha lagu liburan favorit anjeun. Instruktur Certified di Fred Astaire Dance Studios nganggo metode pengajaran anu unik anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun gancang diajar, henteu paduli umur atanapi kamampuan anjeun. Nari mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun kabugaran jasmani anjeun sareng damel sobat anu sami sareng kapentingan anjeun.

Pariksa kumaha penari ieu tina program televisi Inggris, "Strictly Come Dancing," jogét ballroom ka paporit Natal anu populér.

Helen Skelton jives ka "All I Want for Christmas" dina acara Natal khusus.

Tom Chambers sareng Oti Mabuse ningalikeun pagelaran sumanget Charleston ka "Santa Claus is Comin 'to Town."

Lisa Riley jives to "Step into Christmas," lagu Natal anu populér ku Elton John.

 

Candak tip ti karuhun urang sareng jogét kana lagu karesep Natal anjeun. Nganjang ka Fred Astaire Dance Studios lokal anjeun pikeun ngagaduhan sumanget musim ieu.