Dimana Nyandak rutinitas Tari Anjeun Pikeun Liburan

Siswa Fred Astaire Dance Studio digawé sacara rajin pikeun nyampurnakeun léngkahna di lantai jogét, pikeun ngawasaan tarian anu aranjeunna pelajari - sareng senang-senang di sapanjang jalan. Aranjeunna sumping ka pesta partéi sareng acara wisata kami, aranjeunna jogét, aranjeunna pendak sareng anu sanés anu ngagaduhan karep pikeun jogét. Tapi aya dunya ageung di luar sana, sareng teu aya alesan pikeun henteu ngawangun pakansi anjeun di tempat-tempat anu saé pikeun paméran tarian ballroom anu anjeun damel.

Ieu sababaraha saran pikeun petualangan jogét dina kahirupan anjeun sareng kasempetan pikeun ngiringan élmu FADS anjeun dina tempat anu béda anu pikaresepeun:

Tango: Dimana anjeun badé angkat Buenos Aires, Argéntina? Ieu tempat tango lahir, sareng urang Argentina sering nambihan corak khususna pikeun jogét anu pikasieuneun ieu. Kota ngayakeun kajawaraan jogét dina Méi, sedengkeun Tango sareng Festival Piala Dunia nyaéta dina bulan Agustus. Pikeun peminat daging sapi anu hébat, Argentina ogé mangrupikeun pilihan "perdana". Kumaha upami tuangeun sareng jogét?

Waltz: Sapertos tango, waltz asalna mangrupikeun jogét kelas pekerja, tapi di Bavaria sareng Austria. Ieu engké diadopsi ku kelas luhur. Usum bal nyaéta Januari dugi ka Maret di Wina, Austria, jadi buru-buru upami ieu perjalanan anu anjeun badé lakukeun taun ayeuna. Atanapi rencana payun. Wina ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyandak pelajaran menari di gedong bersejarah anu dilakukeun ku komposer terkenal.

Parsley: Watesan pamaréntah beuki ketat dina kunjungan ka Kuba, tapi ieu tempat pikeun jogét anu ngagabungkeun wirahma Afro-Karibia sareng Amérika Latin. Sababaraha tempat hiburan malam Havana sacara praktis ngahususkeun dina wengi salju sareng hotél concierge anjeun tiasa ngarahkeun anjeun ka tempat-tempat anu paling panas. Santiago de Cali di Kolombia ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun nari salsa, kalayan langkung ti 200 sakola salsa. Festival Salsa Internasional aya dina bulan Séptember.

Merengue sareng Bachata: Santo Domingo, Républik Dominika mangrupikeun inti tina dua tarian anu energik ieu. Sababaraha operator wisata tiasa nempatkeun pangunjung sareng kulawarga lokal bari nyandak pelajaran henteu ngan ukur dina dua tarian tapi Spanyol.

Agén perjalanan tiasa ngatur perjalanan bertema tarian, sareng seueur diantara éta ogé kalebet kasempetan ningali-ningali anu sanés. Éta ogé tiasa nambihan perjalanan ka pantai sareng olahraga cai (surfing, scuba) dina bungkus.

Tari mangrupikeun basa internasional pikeun nyalira. Éta ngamungkinkeun awak nyarios ku cara-cara anu henteu pernah dikocapkeun ku kecap. Naha henteu nyandak kalakuan anjeun, diasah di Fred Astaire Dance Studios dina bimbingan instruktur jogét anu luhung, di jalan - sareng gaduh petualangan saumur hirup?