Anggota Déwan Tari

Elena Rudenco

  • Anggota Déwan Tari Internasional
  • Pamilik Studio
  • Kalayan Fred Astaire Dance Studios Ti saprak 2008

bio

Elena Rudenco mangrupikeun penari propésional anu berpengalaman (langkung ti 30 taun nari), instruktur, palatih, adjudicator, sareng Fred Astaire Dance Studio - kolega anu gaduh Fort Myers. Asalna ti nagara Moldova di Éropa Wétan, Elena ngalih ka Amérika Serikat dina 2008 sareng ngagabung sareng Fred Astaire Dance Studios. Anjeunna ngamimitian nari dina yuswa 7 taun di kota asal Tiraspol sareng parantos ngumbara di dunya, bersaing, ngajar, ngalatih sareng nangtoskeun. Sareng salakina, Andrei Rudenco, anjeunna muka studio tari kahijina di 1996 di Tiraspol, Moldova. Anjeunna parantos ngajar sareng ngalatih ratusan penari ti tingkat pamula dugi ka tingkat propésional. Seueur diantara aranjeunna mangrupikeun instruktur FADS sareng pesaing di Amérika Serikat ayeuna. Elena mumpuni dina sadaya tingkatan salaku instruktur jogét dina sadaya 4 gaya jogét. Ogé, mumpuni dina Tingkat Perakuan Sértipikat Diploma di Amérika Lemes sareng Wirahma, Internasional Standar sareng Latin, Sutradara Tari sareng Adjudicator sareng Fred Astaire Dance Studios sareng NDCA.

prestasi

  • Juara Standar Internasional Fred Astaire
  • Medalist Perunggu Latin Internasional Fred Astaire
  • Medalis Perunggu Fred Astaire Amérika Lemes
  • US National sareng Ohio Star Ball RS Amérika Lancis Finalis
  • Finalis Tari 10 Nasional AS
  • Standar Internasional Nasional 3-Waktos Moldavian sareng Jawara Latin Internasional
  • Finalis, pemenang medali sareng juara sababaraha kompetisi di Ukraina, Rusia, Romania, Polandia, Jérman sareng seueur nagara sanés.
  • Mumpuni dina Tingkat Perakuan Sértipikat Diploma di Amérika Lemes sareng Wirahma, Internasional Standar sareng Latin, Sutradara Tari sareng Adjudicator sareng Fred Astaire Dance Studios sareng NDCA
  • Kejuaraan Dilisensikeun Adjudicator sareng NDCA

AYA PELAKUAN

  • wirahma
  • leueur
  • Latin
  • Ballroom
  • bisnis
  • Daptar Pendaptaran
  • Jurusan Pengajaran Lanjutan

Elena Rudenco mangrupikeun bagian tina anu bergengsi Déwan Tari Internasional Fred Astaire Dance Studios, anu ngawaskeun latihan sareng sertifikasi Instruktur Tari, hakim (Profesional, Amatir, Pro / Am) dina acara Kompetisi Tari Tari Daerah, Nasional & Internasional Fred Astaire Dance Studio, aktip ngalatih Siswa & Instruktur kami di lokasi studio tari di jaringan kami, sareng teras-terasan ulasan kurikulum jogét proprietary kami pikeun mastikeun mung anu paling saé, program anu paling énggal pikeun Siswa kami. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Fred Astaire International Dance Council atanapi salah sahiji anggotana, punten taros Kami.

Maca Langkung +